Veri Madenciliği, Gizlilik Sözleşmesi, Yeni Nesil Bir İhracat Yöntemi…

Eski zamanlarda ihracat yapmak bir ayrıcalıktı, bugünün modern dünyasında ise sektörde ayakta kalabilmek için bir gerekliliğe dönüştü.

Büyükten küçüğe her bir firma küresel pazarda varlığını sürdürmekte.

Bu rekabet piyasasında ise bayrağı teknolojinin nimetlerinden faydalananlar taşımakta.

 

Yaşamakta olduğumuz Covid19 küresel salgını, eski ihracat usullerinin tamamen yok olmasına neden oldu diyebiliriz, kendini günümüz şartlarına adapte edebilen ve yeni yöntemler bulanlar ise başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

 

Export Miners’ın kullanmış olduğu veri madenciliği de bu yeni yöntemlerden biri, hatta en verimlisi. Peki veri madenciliği nedir?

Öncelikle veri madenciliği size özeldir, belirli bir konunun, ürünün ya da hizmetin A’dan Z’ye kadar her bir detayının tek tek araştırılıp arşivlenmesi daha sonrasında bilgilerin segmentasyonunu içeren bir süreçtir.

Veri madenciliğinden ulaştığımız bilgilerin herkes için ulaşılabilir olmaması, sadece size özel veriler edinmeniz sizi piyasada bir adım önde başlatır.

Sizlerin belki de yıllarca arayıp da ulaşamadığı o bilgilere biz eğitimli veri analistlerimiz ve kendimize özel geliştirdiğimiz yazılım sistemimiz sayesinde kısa bir sürede ulaşıyoruz.

Edindiğimiz binlerce, on binlerce verinin doğruluğunu araştırdığımız bir kontrol ve eleme süreciyle verilerinizi daha verimli ve ihtiyacınıza uygun hale getiriyoruz.

İşlevlerine göre sınıflandırdığımız, rakiplerinizin ulaşamadığı verilerimizle; kontrollü ve tamamen kendimiz yönetip, şekillendirebildiğimiz bir ihracat sürecine başlıyoruz.

Verileriniz tamamen size özel olduğu için anlaşmamız bitse dahi verilerinizi rakiplerinize vermiyoruz.

 

Size özel verilerimizle, sizinle çalıştığımızı sadece siz ve biz biliyoruz, ihracattaki başarımızı tek başınıza sahiplenebilirsiniz.

 

Yapmış olduğumuz tüm anlaşmalar, sağladığımız veriler ve destekler ticari sır olarak kalır, hiçbir şekilde üçüncü bir taraf ve kurum ile paylaşılamaz.

 

Gizlilik sözleşmesi ihlalinde taraflar yüklü miktarda para cezası öder.

Gizlilik sözleşmemiz, sizin haklarınızı tamamen korumak için var.

 

Siz de size özel veriler, yol haritaları ve tüm haklarınızı, gizliliğinizi koruyan anlaşmalar ile ihracata bir adım önde başlamak istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

 

Elif Nur ORANLI

3rd Party Operator