Firmanız için İhracat Ürün Raporlaması hizmetimizden faydalanmadan önce demo ihracat ürün raporlaması dosyasına erişmek için formu doldurun.
Türkiye’de veri madenciliğini ve ticari istihbaratı yapabilecek yetkin personel sayısı azlığı sebebiyle pek bilinmeyen ihracat ürün raporlaması hizmetimiz sayesinde, ürünlerini ihraç etmeyen firmalar; oturdukları yerden ürünlerini hangi pazarda, hangi bedel ile satabileceklerini, pazardaki rakiplerini ve fiyatlarını öğrenebilmektedir.
Eğer siz de firmanız için İhracat Ürün Raporlaması hizmetinden faydalanmak isterseniz; Türkiye’nin ilk ihracat ajansı Export Miners ekibine buradan ulaşabilirsiniz.
%70 Devlet desteği alarak; Export Miners ile ihracatın keyfini daha ucuza sürmek isterseniz, buraya tıklayarak bize ulaşabilirsiniz. Üstelik devlet desteği hizmetimiz ücretsiz!
Firmanız için İhracat Ürün Raporlaması hizmetimizden faydalanmadan önce demo ihracat ürün raporlaması dosyasına erişmek için formu doldurun.
İhracat ajansı, uzmanlık ve ticari fayda alanı sadece ve sadece ihracat olan; ihracatın her noktasında bilgi ve deneyimi olan bir yapıdır. İhracat ajansı olarak kurulan bir yapının tek işi ihracat ve ihracata bağlı operasyonları yürütmektedir. Türkiye’nin ilk ihracat ajansı Export Miners, her şeyin danışmanı değildir. Aslında Export Miners, danışmanlık şirketi de değildir. Export Miners; sadece ihracat yapan, ihracat operasyonlarının yerinde ve zamanında eksiksiz bir şekilde yürümesini sağlayan tüm diğer alt dallar ile çalışan; Türkiye’nin ilk ihracat ajansıdır.
Herkesin bildiği ve kullandığı web sitelerinin yanında, ücretli bir şekilde veri temin ettiğimiz partner firmalarımız da bulunuyor.
Birden çok veri kaynağından derlediğimiz verileri, önce karşılaştırıp; sonra işlenmeye hazır hale getirdiğimiz için, raporumuzun doğruluğundan %95+ oranında eminiz.
Raporumuz; genel hatları ile 4 ana bölümden oluşuyor.
1.Bölüm: İthalat Verileri
Bu bölümde, ürünün dünya üzerindeki ithalatına bakıyoruz. En büyük ithalatçılar kim? Hangi ülke, hangi ülkeden, hangi bedel ile ürünü satın almış, satın alırken nasıl bir vergilendirmeye tabii tutulmuş, satıcı ülke kaç KM boyunca ürünü taşımış gibi temel sorulara cevap arıyoruz.
2.Bölüm: İhracat Verileri
İthalat verilerini anlattığımız 1. Bölüme oldukça benzeyen bu bölümde, ithalat verileri yerine ihracat verileri ile gerekli sorulara cevap arıyoruz.
3.Bölüm: Türkiye’nin İhracat Durumu
İhracatçımız tarafından oldukça önemli olan bu bölümde, Türkiye’nin raporu yazılacak ürün bazında hangi ülkeye, hangi bedel ile mal sattığını, fiyat değişimlerini, pazar durumunu sizler için araştırıyoruz.
4.Bölüm: Hedef Pazarların Belirlenmesi
Son bölümde ise, ürünün hangi ülkeye, hangi bedel ile satılması gerektiğini; ihracatçımızın neden bu ülkeye yönlenmesi gerektiğini belirtiyoruz. Hedef pazardaki rakiplerin fiyatlarını, vergisel avantaj veya dezavantajlarını belirliyoruz. Bu bölümde sosyo-politik ve jeopolitik riskleri de inceliyor, son noktayı koyuyoruz.